HANDIGE TOOLS VOOR E-MAILMARKETING

HANDIGE TOOLS VOOR E-MAILMARKETING

E-mailmarketing is een techniek waarmee u in eerste instantie de lezers van uw website kunt aantrekken met uw inhoud; maak ze zo blij dat ze het leuk zullen vinden om uw aankomende artikelen en nieuws te lezen. In dat geval kunt u ze waarschijnlijk vragen om lid te worden van uw maandelijkse of wekelijkse nieuwsbriefservice. Als uw bezoekers aangeven dat ze meedoen, zal uw mailinglijst automatisch groeien. Vervolgens kunt u beginnen met het verzenden van uw nieuwsbrief naar uw mailinglijst en kunt u ook een gerichte e-mail sturen die verkoop op uw website kan genereren.

MailChimp: dit is een tool om eenvoudig e-mails te beheren en naar al uw e-mailabonnees te verzenden. Dit is een zeer populair en uitgebreid platform waar u een zeer boeiende nieuwsbrief kunt maken, uw e-mail kunt plannen en ook de prestaties van uw campagnes kunt volgen.

MailPoet-nieuwsbrieven: nogmaals, als uw website is ontwikkeld in WordPress, kunt u deze plug-in gebruiken om uw mailinglijst te maken en een geplande e-mailnieuwsbrief naar uw abonnees te sturen, allemaal vanaf uw WordPress-dashboard.

social media campagnes

https://www.nextchapter.agency/